Omgeving

Fietsen en wandelen

Op de fiets kunt u heerlijk genieten van de polderwegen met hun knotwilgen en de karakteristieke boerderijen, alsook tochten maken door het Reeuwijkse plassengebied, de Lopiker- en Krimpenerwaard. Het maakt deel uit van het landschaps- gebied het Groene Hart van Holland.

Wanneer u met de fiets wat langere tochten wilt maken, of u bent met de auto, is vanaf onze camping de gehele Randstad te bezoeken. De afstand tot bijv. Gouda is 8 km.

gezin-fietst

De Reeuwijkse Plassen

Op de Hollandse IJssel, de Vlist en de Reeuwijkse plassen zijn mogelijkheden om te kanoën en andere vormen van waterrecreatie.

De Reeuwijkse Plassen is een heerlijke plaats midden in het Groene Hart om te recreëren in de natuur. De bloemrijke slootkanten in de polder en het weideland rondom de plassen zorgen voor een heerlijke middag in de natuur.

Rondom de plassen zijn verschillende recreatieve routes uitgezet. Het is mogelijk bootjes te huren voor een rondvaart over de plassen. Er zijn bij de Reeuwijkse Plassen verschillende recreatie gebieden zoals De Reeuwijkse Hout, ‘t Weegje en Gouwebos.

000404_reeuwijkse plassen reeuwijkse hout dg

Oudewater

Onze camping ligt ca. 2 km van het mooie stadje Oudewater met zijn verscheidene bezienswaardigheden als het stadhuis, de heksenwaag, het touwmuseum, rondvaartboot “De Geelbuik” en de gezellige terrasjes. Voor meer informatie kijkt u op www.oudewater.net

Oudewater (15) Stadhuis
Reserveer direct online

[]
1 Step 1
Uw naam
Telefoonnummer
In-check-datum
Uit-check-datum
Previous
Next