Tiny Lodge

Wilt u direct boeken? Doe het nu online!

Tiny Lodge

Gelegen in het prachtige Hollandse polderlandschap, het Groene Hart, tussen het pittoreske stadje Oudewater en de beroemde kaasstad Gouda. De Tiny Lodge is onderdeel van bij Groen Geluk, logeren, kamperen, eten en drinken. Groen Geluk maakt met biologische streekproducten de lekkerste ontbijtjes, taartjes en lunchgerechten. Landleven met stadse fratsen!

De Tiny Lodge bevindt zich bij een voormalige kaasboerderij uit 1798. Het is een prachtige sfeervol ingerichte lodge midden op het boerenerf. U kunt ontbijten, lunchen in de theetuin of in ons eetlokaal van bij Groen Geluk waar wij biologische lokale producten gebruiken.

De douches en toilet zijn op 10 meter van de lodge in het verwarmde sanitairgebouw van de camping. Een twee persoons bed. Buitenplaats Naast de lodge heeft u een gezellig buitenplaatsje en kunt u gebruik maken van ons eetlokaal of lekker buiten zitten in onze mooie boomgaard.

Interactie met onze gasten

Wij maken elke ochtend een heerlijk ontbijt met biologische streekproducten. Bij mooi weer serveren we dit in onze mooie boomgaard, anders in ons gezellige eetlokaal.

Wij zijn dagelijks tot 15:00 uur aanwezig, daarna altijd telefonisch bereikbaar.

  • 1 Kamer
  • Ruimte voor 2 personen
  • 1 x twee persoonsbed
  • Prijs € 65, inclusief ontbijt
Reserveer direct online

[]
1 Step 1
Uw naam
Telefoonnummer
In-check-datum
Uit-check-datum
Previous
Next